T – AurorA

O NAMA

Firma T-AurorA iz Novog Sada od samog osnivanja bavi se prodajom i distribucijom kvalitetne PVC stolarije, zastupamo jednu od najvećih fabrika prozora i vrata u Evropi, naši proizvodi se mogu naći širom zemalja Evropske unije kao i u našoj zemlji u preko 10 gradova.

Naš moto je KVALITET KAO PRIORITET posedujemo Certifikate kvaliteta za sve naše proizvode kao i za profil, okov, staklo od prestižnog Nemačkog instituta PfB iz Rozenhajma; www.PfB-rosenheim.com

U ponudi imamo 7-o komornu PVC stolariju sa 3 dihtung gume SUPER CLASS-e Nemačke tehnologije po čemu se posebno izdvajamo na tržištu. Zahvaljujući kvalitetnim proizvodima, povoljnim cenama i fer saradnji veoma brzo smo postali prepoznatljivi i nezaobilazni u prodaji i distribuciji PVC stolarije u Srbiji, ono što bismo posebno napomenuli je da sve standardne dimenzije stolarije imamo skoro uvek na stanju koje možemo isporučiti brzo. Naš osnovni cilj je da kvalitetom proizvoda i usluga zadržimo Vaše poverenje, veliki broj stalnih komitenata koji nam se vraćaju su naša najbolja preporuka i reklama.
Bavimo se maloprodajom na preko 10 lokacija, veleprodajom i distribucijom stolarije u celoj Srbiji.

* 100% NAJBOLJI ODNOS CENE I KVALITETA NA TRŽIŠTU *

🚚 DOSTAVA NA TERITORIJI CELE SRBIJE ZA 24h DO 72h